Interieuradvies Boxtel

Nienke

Het beste interieuradvies door een interieurstylist voor de omgeving Boxtel

Ben je toe aan een nieuw interieur of ga je verhuizen of verbouwen, maar heb je zelf geen idee hoe je dit het beste aan kunt pakken, neem dan vrijblijvend contact met me op. Zowel voor een zakelijk pand als een woonhuis kan ik adviseren, ontwerpen en begeleiden. Ik ben werkzaam als interieurstylist voor Boxtel en omstreken. Ik help je graag om de juiste sfeer te creëren in jouw interieur. Ook de sfeer en uitstraling van een bedrijf is een belangrijk facet van een onderneming. Mijn naam is Nienke van Rooij en ik kom graag eens bij je langs om kennis te maken. In dit gesprek bespreken we jouw wensen en op welke wijze ik die wensen kan laten uitkomen. Zo ben je er van verzekerd dat je een je straks een inrichting hebt die bij jou past.

Je zoekt een interieuradviseur of styliste in Boxtel?

Als je op zoek bent naar een interieuradviseur of styliste in Boxtel, dan kan je altijd vrijblijvend een afspraak met me maken. We gaan samen kijken naar de vragen en wensen die je hebt. Ik kan je adviseren over alles wat met interieur te maken heeft. Je kan hierbij denken aan kleuren, vloeren, stoffering, meubilair, verlichting en indeling. Ook in een kleine ruimte kan je enorm veel bereiken. Het belangrijkste is de juiste combinatie van het natuurlijke licht, verlichting, kleur- en materiaalgebruik. Het maakt niet uit of je een inrichting zoekt voor een woonhuis of een bedrijf, ik ga graag voor je aan de slag!

Neem contact op
Interieurplan nieuwbouw

Neem een kijkje in mijn portfolio

Interieuradvies woonhuis

Helvoirt

Kleuradvies woonhuis

Drunen

Nieuwbouw woonhuis

Vught

Interieuradvies voor Boxtel op maat

Het is belangrijk om van te voren goed na te denken over wat je nu precies in je inrichting wil terugzien. Ik steek graag de koppen bij elkaar om samen met jou de juiste inrichting te verwezenlijken. Neem anders eens een kijkje op mijn website om te zien wat ik voor je kan betekenen. Je vindt op mijn site ook meteen een aantal voorbeelden van eerdere interieur-plannen die ik heb gemaakt. Er zijn allerlei mogelijkheden in adviestrajecten dus neem zeker even contact met me op.

Neem contact op