Interieur Breda

Nienke

Interieuradviseur Breda

Sfeer is vaak een gevoel en hoewel dat gevoel sterk kan zijn, is de realisatie van een abstract gevoel in een passende inrichting vaak een hele uitdaging. Het vertalen van de gewenste sfeer in een concreet ontwerp is iets dat NIENKE interieurontwerpen voor je kan realiseren. Mijn naam is Nienke van Rooij en als interieurstylist in omgeving Breda kan ik je helpen met een eenmalig consult tot complete projectbegeleiding. Schakel je mij in voor de projectbegeleiding dan maak ik niet alleen het ontwerp maar voer ik het plan ook uit. Ik coördineer, begeleid en bewaak het budget. Door mijn uitgebreide netwerk weet ik de juiste personen voor de betreffende taken in te schakelen. Zo kan ik optreden als het vaste aanspreekpunt tussen jou als opdrachtgever en partijen als leveranciers en schilders e.d. Op die manier behoud je eenvoudig het overzicht en de regie terwijl ik zorg dat alles binnen budget wordt uitgevoerd.

Interieuradvies Breda

Heb je twijfels over de inrichting van je woning of kantoor? Heb je hulp nodig bij de kleur voor op je muur, de keuze van je vloer, de lay-out van je meubels of de materialen voor je badkamer of keuken? NIENKE interieurprojecten ontzorgt met bouwbegeleiding en interieuradvies Breda en omgeving. Afhankelijk van jouw wensen, of die van je bedrijf, bied ik verscheidene interieuradviezen aan met uitwerkingen in 2d of 3d. Kies voor een compleet interieurontwerp voor een volledige begeleiding bij je verbouwing, verhuizing of nieuwbouwproject of voor een interieuradvies op maat, volledig aangepast aan jouw wensen en behoeften. Indien je een klein duwtje in de rug nodig hebt bij het inrichten van je woning of een frisse blik bij het bepalen van je indeling, is het inspiratie-advies aan huis wellicht perfect voor jou.

Betrokken interieurstylist Breda

Nienke interieurprojecten prioriteert enerzijds de juiste sfeer voor je woonruimte of kantoor en anderzijds de optimale indeling van de ruimte zodat je optimaal kan presteren in je werkruimte, of optimaal genieten in je woonruimte. Als betrokken interieurstylist Breda geef ik interieuradvies altijd op basis van de wensen van de klant of klanten en zoek ik naar de beste manier om deze wensen te combineren met de best mogelijke indeling. Neem een kijke in mijn portfolio of neem contact op om meer te weten te komen over mijn werk en de mogelijkheden bij Nienke interieurprojecten.

Neem contact op
Portfolio - Interieuradvies woonhuis Drunen - foto- eettafel 3
Inspiratie scandinavisch interieur

Binnenhuisarchitect Breda

Voor professioneel interieuradvies in Tilburg kun je terecht bij NIENKE interieurprojecten. Mijn naam is Nienke van Rooij en ik kan je, als professioneel interieuradviseur en styliste in omgeving Tilburg, helpen met een eenmalig consult of het verzorgen van het hele traject. Of het nu om een woning gaat of een zakelijke opdracht; ik kan ervoor zorgen dat alles in goede banen wordt geleid. Het gaat in elk project uiteraard om het creëren van de juiste sfeer die aansluit op jouw wensen.  Welke sfeer de ruimte moet uitstralen, de functies van de ruimte en natuurlijk ook de praktische kant zijn de belangrijkste uitgangspunten voor een ontwerp. Ik zorg er, na een uitgebreide intake, voor dat met mijn advies over kleuren, materialen, indeling, meubels en licht wij samen tot het gewenste resultaat komen.

Professionele Interieurarchitect Breda

Of het nu om de inrichting gaat van een nieuwe woning of het inrichten van een nieuwe werkplek op kantoor, ik help je met het verwezenlijken van jouw wensen. Persoonlijk advies is daarbij erg belangrijk. Samen zorgen we ervoor dat jouw wensen en verwachtingen worden vertaald in een concreet plan. Ik werk daarbij met een vragenlijst om jouw wensen in kaart te brengen en via een kennismakingsgesprek kunnen we die bespreken. Door mijn ervaring en creativiteit zorg ik voor de juiste vertaalslag en kan ik je helpen om tot nieuwe inzichten te komen. Door een goede samenhang tussen kleuren, materialen, indeling e.d. kan de juiste sfeer worden gecreëerd die nodig is om de gebruiker van de ruimte zich prettig te laten voelen. Of het nu om een lunchroom of woonkamer gaat.

Bekijk mijn portfolio

Interieuradvies woonhuis

Helvoirt

Kleuradvies woonhuis

Drunen

Nieuwbouw woonhuis

Vught

Interieurprojecten Breda

Indien je op zoek bent naar een binnenhuisarchitect Breda of expert op het gebied van interieur in de omgeving moet je vooral verder lezen. Al bijna 10 jaar ben ik actief als interieuradviseur in Noord-Brabant. Vanuit mijn kantoor aan huis in Helvoirt adviseer ik particulieren en bedrijven in hun zoektocht naar het ideale interieurontwerp. Voor zowel kleine adviezen als grotere interieurorojecten en langdurige verbouwingstrajecten ben ik beschikbaar. Ik help je zoeken naar efficiënte oplossingen, adviseer je over kleuren en materialen en informeer je over de mogelijkheden. Door mijn passie voor duurzaamheid en inventieve interieuroplossingen kan ik je helpen om een ruimte om te toveren in een sfeervolle woonruimte of productieve werkplek.

Nieuwbouw Breda

Voor sfeer zijn geen vaste regels maar dat betekent niet dat alles zomaar kan. Wanneer je mij inschakelt dan geef ik je, als styliste, een eerlijk en uitvoerbaar interieuradvies. Dat betekent dus niet dat ik een mooi interieur ontwerp en je daarna veel geld kwijt bent om het te onderhouden of dat een interieur snel zijn glans zal verliezen. Ik werk als interieuradviseur en styliste in omgeving Tilburg aan langdurige oplossingen die realistisch en uitvoerbaar zijn. Dus vloeren die niet na een paar jaar al slijten en een interieur dat geen intensief onderhoud vereist.

Hulp bij verbouwing, verhuizing en aanbouw Breda

Om jouw wensen in kaart te brengen, stuur ik een uitgebreide vragenlijst op. Met deze informatie kan ik in een kennismakingsgesprek de losse ideeën die je hebt in kaart brengen om er vervolgens een samenhangend geheel van te maken. Ik vind persoonlijk contact erg belangrijk en zorg voor korte lijnen en veel overlegmomenten. Zo behoud de klant te allen tijde de regie en kan er indien gewenst altijd bijgestuurd worden. Neem vrijblijvend contact met me op voor een afspraak zodat we jouw wensen kunnen bespreken. Als interieuradviseur en styliste in Tilburg ga ik graag de uitdaging aan om de perfecte sfeer te creëren voor jouw ruimte zodat jij je daar helemaal op je plek voelt. Bel vandaag nog met 06-51518258 of mail naar advies@nienkevanrooij.nl