Interieuradvies Den Bosch

 

Het beste interieuradvies voor Den Bosch

Ben jij op zoek naar een interieuradviseur voor Den Bosch of omgeving? Een professional op het gebied van de juiste inrichting voor particuliere of zakelijke markt, die graag met jou aan de slag gaat? Dan ben je nu op de juiste website. Mijn naam is Nienke van Rooij en ik ben een ervaren interieuradviseur die van haar passie haar beroep heeft gemaakt. Of je nu een nieuwe woning of een kantoorpand hebt gekocht en daar interieuradvies voor nodig hebt, of dat je op een bestaande plek iets wil aanpassen, ik ga hiermee graag voor je aan de slag. Ik kom bij je langs om al je wensen met je door te nemen, op het gebied van stijl, materialen en kleuren.

De interieuradviseur voor Den Bosch

Wil jij een interieuradviseur in Den Bosch langs laten komen om de mogelijkheden van jouw ruimte samen te bekijken? Dat kan! Ik kom graag eens bij je langs om jouw wensen door te nemen. Ik vind het belangrijk dat een nieuw interieur volledig bij je past. Jij moet je er prettig voelen. Sta jij voor een verhuizing of verbouwing en heb je geen idee waar je moet beginnen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik kan bij je langskomen voor een eenmalig consult, maar ook voor een uitgebreid interieurplan kun je bij mij terecht. Indien gewenst, zorg ik ook dat het gehele project wordt begeleid.

Ben jij op zoek naar interieuradvies in Den Bosch?

Voor een goed interieuradvies kom ik graag eens vrijblijvend bij je langs. Samen kijken we wat ik voor je kan betekenen. Van tevoren ontvang je van mij een lijst met verschillende vragen. Dit zijn vragen m.b.t. tot de eisen die je stelt aan de ruimte, de sfeer en het budget. Als interieuradviseur voor Den Bosch en omstreken zorg ik ervoor dat jouw ruimte een plek wordt waar je graag bent, waar je wordt geïnspireerd, waar je kan ontspannen of waar je de beste resultaten behaalt.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]