Interieuradvies Oisterwijk

Nienke

Het beste interieuradvies voor Oisterwijk

Ben jij op zoek naar een expert op het gebied van interieuradvies en styling, die er voor zorgt dat je straks een ruimte hebt die aan al je wensen voldoet? Neem dan eens kijkje op mijn website. Wellicht kan ik iets voor je betekenen. Mijn naam is Nienke van Rooij en ik ben actief als professioneel interieuradviseur en interieurstylist. Naast korte inspiratie adviezen op locatie maak ik complete ontwerpen voor je inrichting. Daarnaast kan ik ook de begeleiding van de uitvoering verzorgen. Ik werk voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Dus zoek je een interieuradviseur in Oisterwijk of omgeving? Dan kom ik graag een keer bij je langs om alle mogelijkheden met je door te nemen.

Nieuwbouw Oisterwijk

Indien je gaat verbouwen, verhuizen of kiest voor nieuwbouw Oisterwijk kan ik je helpen. Nienke interieurpojecten ontzorgt, en voor alle interieur gerelateerde vragen of problemen kan je bij mij terecht. In het geval van een nieuwbouw project kan je kiezen voor een volledig interieurplan, een indelingsdvies of hulp bij kleur- of materiaalkeuzes. 

Gedurende het bouwproces van je nieuwbouwwoning kan ik je dankzij mijn grote netwerk professionals ook bijstaan in de bouw coördinatie. Door in een vroeg stadium van de bouw een interieurspecialist in te schakelen heb je de kans om elk onderdeel van je woning tot in de puntjes te personaliseren!

Een nieuwbouw woning biedt eindeloze mogelijkheden tot personalisatie, van inspraak in de indeling van de ruimtes en de plaatsing van deuren en ramen tot aan volledige controle over de meubel indeling, lichtplannen, kleurkeuzes en accessoire selectie. Gedurende dit proces kan ik je bijstaan en adviseren om jouw nieuwbouw woning tot je droomhuis te maken. Ik bied uiteenlopende adviezen aan, variërend van eenvoudige kleuradviezen op uurbasis, tot uitgebreide 3D-plannen voor de gehele woning, en alles daar tussenin in.

Voor nieuwbouw Oisterwijk projecten, of andere interieur problemen in de omgeving Oisterwijk kan ik je bijstaan van begin tot eind. Neem contact op via mijn contactformulier en laat me helpen om van jouw woning je droomhuis te maken.

Aan de slag met een interieuradviseur in Oisterwijk

Als interieuradviseur en styliste voor Oisterwijk en omstreken kun je er op rekenen dat je bij mij een eerlijk en doordacht advies krijgt. Misschien wil je enkel advies over kleur, indeling of iets anders wat met je interieur te maken heeft of juist een compleet plan. Alles is mogelijk van een eenmalig consult tot een compleet interieurplan in 3D. Het is natuurlijk ook mogelijk dat je het hele traject uit handen wil geven. Ook in dat geval kun je contact met me opnemen voor meer informatie. Ik heb veel goede contacten in mijn netwerk die voor de uitvoering van het plan kunnen zorgen.

Neem contact op

Neem een kijkje in mijn portfolio

Modern scandinavisch interieur

Verbouwing woonhuis

Helvoirt

Inspiratie scandinavisch interieur

Nieuwbouw woonhuis

Vught

Kleuradvies woonhuis

Veghel

Meer weten over interieuradvies in Oisterwijk?

Als je mij inschakelt voor het inrichten van je woonhuis of een ander pand, dan kun je rekenen op een eerlijk advies op maat. Als interieurstylist vind ik het belangrijk om een ruimte voor je te creëren waar je prettig voelt. Een ruimte die je rust geeft, maar die ook inspirerend kan zijn. Een ruimte waar jij graag veel tijd doorbrengt. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met me op om de vele mogelijkheden te bespreken. Bel met 06 – 51 51 82 58 of mail naar advies@nienkevanrooij.nl

Neem contact op