Interieuradvies Rosmalen

Nienke

Interieuradvies Rosmalen

Voor deskundig interieuradvies in de omgeving van Rosmalen ben je bij NIENKE Interieurprojecten aan het juiste adres. Ik hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering zodat ik het beste resultaat kan behalen. Door samen goed te overleggen komen we tot de best passende inrichting. Zowel particuliere als zakelijke klanten zijn van harte welkom. Ik kom graag bij je langs om kennis te maken en te horen wat je wensen zijn. Uiteraard vertel ik ook meteen wat ik voor je kan betekenen. Ik hecht veel waarde aan een uitgebreide intake. Wil je meer weten over bijvoorbeeld tarieven? Kijk dan snel even verder op de website. Of stel je vraag via de mail, het contactformulier of de telefoon.

Nieuwbouw Rosmalen

Voor alle nieuwbouw Rosmalen projecten en andere bouw, aanbouw of verbouw projecten in de omgeving van Rosmalen, kan Nienke interieurprojecten je helpen en adviseren op verschillende vlakken. Door mijn grote netwerk van professionals kan je me inschakelen voor coördinatie van het bouwproject of voor advies gedurende dit traject. Nienke interieurprojecten ontzorgt, ik help je bij alle interieur-gerelateerde hulpvragen.

Als je ontevreden bent over het huidige interieur van je woning of kantoorpand, of indien je gedurende een bouw, verbouw of nieuwbouw Rosmalen of omgeving twijfels of vragen hebt over de inrichting, kleur- of materiaalkeuzes of meubelkeuzes kan ik je ook helpen!

Interieuradvies is zinvol ongeacht het stadium van je project, maar hoe eerder je een interieurprofessional inschakelt, hoe beter. Indien je (bouw) traject namelijk nog in een beginnend stadium is zijn er des te meer kansen om het eindresultaat helemaal naar jouw zin te maken en bespaar je de kosten en moeite van verbouwingen of indeling-aanpassingen op een later moment.

Ik bied diverse adviezen en interieurplannen aan, variërend van eenmalige inspiratie adviezen of kleur- en materiaaladviezen tot aan volledige 3D interieur plannen of samen meubel shoppen. Neem contact op, dan kijken we samen welk advies het best aansluit bij jouw wensen. 

Vaste werkwijze bij interieurstylist Rosmalen

Ik ben werkzaam in de regio Rosmalen en kom altijd op locatie. Tijdens het adviestraject staan altijd jouw wensen centraal. Voordat het kennismakingsgesprek plaatsvindt, ontvang je eerst een uitgebreide vragenlijst. Deze kun je zelf rustig invullen. Het is de bedoeling dat je deze al voor de afspraak weer terugstuurt, zodat ik, als styliste, deze alvast door kan nemen. Je kunt hierbij denken aan vragen over jouw persoonlijke interieurstijl en je budget. Uiteraard is het geen enkel probleem als je op een aantal vragen niet direct het antwoord weet. Tijdens het gesprek kan daar verder op doorgevraagd worden. Als jouw wensen helder zijn werk ik deze uit deze uit in een interieur plan. Natuurlijk vindt er ook tussentijds nog regelmatig overleg plaats zodat we op tijd dingen kunnen wijzigen.

Neem contact op
Interieurplan nieuwbouw

Neem een kijkje in mijn portfolio

Modern scandinavisch interieur

Verbouwing woonhuis

Helvoirt

Inspiratie scandinavisch interieur

Nieuwbouw woonhuis

Vught

Kleuradvies woonhuis

Veghel

Interieurstylist Rosmalen fungeert als vast aanspreekpunt

Wanneer je één of meerdere ruimtes wilt veranderen, kan deskundig advies prettig zijn. Veel mensen hebben geen idee waar ze moeten beginnen wanneer ze willen verhuizen of verbouwen. Ik help je graag. Ik geef advies bij het inrichten van een heel gebouw maar ook bij enkele ruimtes. Vaak hebben we te maken met diverse partijen. Denk aan onder meer schilders, leveranciers en interieurbouwers. Ik fungeer continue als aanspreekpunt, als dat gewenst is. Het is prettig wanneer alle partijen weten bij wie ze terecht kunnen. Dat komt de uitvoering van de plannen alleen maar ten goede. Samenwerking en korte lijntjes staan dan ook hoog in het vaandel. Dankzij mijn brede netwerk weet ik al snel de beste schilder of stukadoor te vinden.

Neem contact op