Interieuradvies Waalwijk

Nienke

Interieuradvies Waalwijk

Zoek je naar interieuradvies in Waalwijk en omgeving? Dan ben je bij NIENKE Interieurprojecten aan het juiste adres. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je op zoek bent naar interieuradvies. Misschien ga je verhuizen of verbouwen en heb je geen idee wat voor vloer je zou willen of kom je niet uit de indeling van een kantoorruimte, dan help ik je graag. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je op zoek bent naar een interieurstylist om eens iets te willen veranderen. Misschien ben je uitgekeken op je huidige inrichting en zoek je inspiratie en advies om het een en ander aan te passen. Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Zowel particulieren als zakelijke klanten zijn van harte welkom. Neem gerust vrijblijvend contact op. Je kunt bellen, mailen of je vult het contactformulier in.

Nieuwbouw Waalwijk

Verbouwen, nieuwbouw of verhuizen is een erg leuk, maar uitdagend proces. Er komt namelijk veel kijken bij het indelen, inrichten en samenstellen van je nieuwe woning. NIENKE interieurprojecten kan je bij dit proces dan ook uitstekend van dienst zijn. Ik ben gespecialiseerd in alle onderdelen van het interieur, zoals het kleuren- en materialenplan, een nieuwe keuken en de best passende indeling, maar ik kan je ook verder helpen als coördineerde factor.

Als coördinator of begeleider kan ik je ook in contact brengen met allerlei andere specialisten die jou een stap dichter kunnen brengen naar jouw droomhuis. Dit zal afhankelijk zijn van het stadium van je nieuwbouw Waalwijk project. Ik kan je namelijk zowel helpen met een geheel nieuwbouwproject, waarbij je moet denken aan een het creëren van de juiste sfeer, eenheid en indeling, maar ook het inrichten van een bepaalde verdieping of kamer valt binnen de mogelijkheden.

Als je dus in Waalwijk of in de buurt van Waalwijk wilt gaan wonen ben ik de juiste persoon voor jou. Ik zal je voorzien van een gepersonaliseerd plan omtrent een passend interieur. Hierbij kan je denken aan een passende stijl, zoals Scandinavisch interieur, maar ook aan verschillende kleuren, materialen, armaturen en meubilair. Uiteindelijk ontvang je een mooi passend interieurplan voor de komende jaren. Bij interesse of verdere vragen kun je zeker contact opnemen met NIENKE interieurprojecten door het contactformulier in te vullen.

Interieurstylist Waalwijk inventariseert jouw wensen

Zoek je interieuradvies in Waalwijk of omgeving, dan kom ik graag een keer bij je langs. Na de kennismaking bespreken we de wensen en vertel ik je wat ik voor je kan betekenen. Natuurlijk mag je rekenen op interieuradvies op maat. Als het gaat om het inrichten van een kantoor, een school of een woning, zijn er eigenlijk geen regels. De juiste sfeer en uitstraling (zakelijk) staan centraal. Het moet voor jou goed voelen. Uiteraard verliezen we de praktische kant ook niet uit het oog. Sfeer en uitstraling creëren we door de juiste balans in kleur, materiaal en licht. Heb je geen idee waar je moet beginnen of wil je uitgebreid advies? Twijfel je over een bepaalde keuze? Neem vrijblijvend contact met me op dan kijken we samen of ik iets voor je kan betekenen.

Neem contact op
Interieurplan verbouwing

Neem een kijkje in mijn portfolio

Modern scandinavisch interieur

Verbouwing woonhuis

Helvoirt

Inspiratie scandinavisch interieur

Nieuwbouw woonhuis

Vught

Kleuradvies woonhuis

Veghel

Veelzijdige interieurstylist Waalwijk

Wat kun je verwachten van mij, als interieurstyliste en ontwerpster? Je kan denken aan onder meer advies op het gebied van indeling, meubels, kleuren, materialen, licht en sfeer. Een eenmalig consult of een compleet interieur plan behoort tot de mogelijkheden. Een goed contact vind ik erg belangrijk om tot het beste resultaat te komen. Je mag vertrouwen op een deskundig advies. Alles is erop gericht om te komen tot het gewenste eindresultaat. Voordat het eerste gesprek plaatsvindt, ontvang je een vragenlijst. Op deze manier kan ik me goed voorbereiden. Door goed te overleggen komen we bij het gewenste resultaat!

Neem contact op
Portfolio - Interieuradvies woonhuis Drunen - foto- zithoek