Interieurontwerp Oisterwijk

Nienke

Interieurontwerper omgeving Oisterwijk

Toe aan een nieuw interieur omdat je net bent verhuisd, gaat samenwonen of omdat het wel wat eigentijdser kan? Mijn naam is Nienke van Rooij en als interieurontwerper in omgeving Oisterwijk kan ik jou daar prima bij ondersteunen. Vaak weet je als opdrachtgever wel voor welke sfeer je wilt gaan maar is het toch een hele uitdaging om een samenhangend geheel te creëren dat er niet blijft uitzien als een verzameling losse onderdelen. Door mijn ervaring als interieurontwerper weet ik ook met contrasten een samenhangend geheel te creëren en bedenk ik creatieve oplossingen voor moeilijke ruimtes. Wanneer je een kleine ruimte hebt, betekent dat niet automatisch dat je maar weinig optie hebt. Vaak is er een heleboel mogelijk maar zijn daar nieuwe inzichten voor nodig. Als interieurontwerper in omgeving Oisterwijk kan ik je daarbij helpen.

Interieurontwerp Oisterwijk door NIENKE interieurprojecten

Of het nu gaat om een eenmalig consult of je mij wilt inschakelen voor het begeleiden van het gehele project; ik ga graag samen met jou de uitdaging aan. Voordat ik aan mijn interieurontwerp in Oisterwijk werk, inventariseer ik eerst de wensen van jou als opdrachtgever. Jij weet natuurlijk het beste wie de gebruikers van de ruimte zijn en wat zij verwachten. Door een uitgebreide vragenlijst en vooral ook een persoonlijk gesprek krijg ik daar ook een goed beeld bij waarop ik mijn plan kan afstemmen.

Neem contact op

Neem een kijkje in mijn portfolio

Modern scandinavisch interieur

Verbouwing woonhuis

Helvoirt

Inspiratie scandinavisch interieur

Nieuwbouw woonhuis

Vught

Kleuradvies woonhuis

Veghel

Interieurontwerper omgeving Oisterwijk voor elk budget

Naast het goed kunnen luisteren naar de klant en de persoonlijke begeleiding, kenmerkt mijn werkwijze zich ook door een eerlijk en praktisch resultaat. Dat houdt in dat ik niet voor een vluchtige oplossing ga maar een die ook op langere termijn aan de verwachtingen blijft voldoen. Daarom werk ik met kwalitatief hoogwaardige materialen. Naast het feit dat ik mij aan het budget houd voor de realisatie van de inrichting, denk ik ook na over het onderhoud van de ruimte nadat deze is gerealiseerd. Ik ontwerp dan ook geen ruimtes die intensief of kostbaar onderhoud vergen waardoor je achteraf nog jouw budget overschrijdt. Maak gerust eens een afspraak om te horen wat voor praktische oplossingen ik voor jouw project kan bieden. Mail mij via advies@nienkevanrooij.nl of bel 06 – 51 51 82 58.

Neem contact op