Interieurontwerp Vught

Nienke

Interieurontwerp Vught

Mijn naam is Nienke van Rooij en als interieurontwerper in omgeving Vught kun je bij mij terecht voor een eerlijk advies en een creatief en praktisch eindresultaat. Of het nu gaat om een kleine woonkamer of juist een grote lunchroom; ik vind in elke opdracht weer een passende oplossing voor de geboden uitdagingen die de ruimte biedt. Je kunt mij inschakelen voor een eenmalig consult om je op het juiste spoor te zetten of je laat mij het hele traject begeleiden zodat je zeker weet dat alles tot in de puntjes uitgevoerd wordt. Elke opdracht wordt vooraf gegaan aan een persoonlijk kennismakingsgesprek waarbij ik de wensen van jou als opdrachtgever in kaart breng.

Interieurontwerper omgeving Vught voor particuliere en zakelijke klanten

Indien ik voor het hele traject word ingeschakeld, onderhoud ik daarna ook gedurende het hele traject nauw contact met de opdrachtgever. Ik kan als interieurontwerper in omgeving Vught daarbij het centrale aanspreekpunt vormen tussen opdrachtgever en de leveranciers, schilders e.d. Zo houd je zelf de vinger aan de pols en heb je altijd de mogelijkheid om op verschillende momenten jouw feedback te geven op het verloop. Heeft de architect bepaalde eisen aan het pand gesteld dan kan ik daar ook een interieurplan voor ontwerpen dat de gewenste sfeer brengt maar ook recht doet aan de visie van architect.

Neem contact op

Neem een kijkje in mijn portfolio

Modern scandinavisch interieur

Verbouwing woonhuis

Helvoirt

Inspiratie scandinavisch interieur

Nieuwbouw woonhuis

Vught

Kleuradvies woonhuis

Veghel

Meer informatie over interieurontwerp omgeving Vught?

Vaak weet je als opdrachtgever wel voor wat voor sfeer je wilt gaan en waar een ruimte aan moet voldoen maar kun je wel wat hulp gebruiken. Ik kan met creatieve oplossingen komen voor de ruimte en zorg ook voor een praktisch ontwerp. Goede kwaliteit materialen en een interieurplan dat ook op het gebied van onderhoud budgetvriendelijk is, vind ik belangrijk. Als interieur ontwerper voor Vught en omgeving bespreek ik graag de mogelijkheden met je. Neem daarom gerust eens vrijblijvend contact op door te mailen naar advies@nienkevanrooij.nl of te bellen met 06 – 51 51 82 58.

Neem contact op
Portfolio - Interieuradvies woonhuis Drunen - foto- zithoek