Interieurstylist Tilburg

 

Interieurstylist omgeving Tilburg

Sfeer is vaak een gevoel en hoewel dat gevoel sterk kan zijn, is de realisatie van een abstract gevoel in een passende inrichting vaak een hele uitdaging. Het vertalen van de gewenste sfeer in een concreet ontwerp is iets dat NIENKE interieurontwerpen voor je kan realiseren. Mijn naam is Nienke van Rooij en als interieurstylist in omgeving Tilburg kan ik je helpen met een eenmalig consult tot complete projectbegeleiding. Schakel je mij in voor de projectbegeleiding dan maak ik niet alleen het ontwerp maar voer ik het plan ook uit. Ik coördineer, begeleid en bewaak het budget. Door mijn uitgebreide netwerk weet ik de juiste personen voor de betreffende taken in te schakelen. Zo kan ik optreden als het vaste aanspreekpunt tussen jou als opdrachtgever en partijen als leveranciers en schilders e.d. Op die manier behoud je eenvoudig het overzicht en de regie terwijl ik zorg dat alles binnen budget wordt uitgevoerd.

Interieurstylist Tilburg voor particuliere en zakelijke markt

Of het nu om de inrichting gaat van een nieuwe woning of het inrichten van een nieuwe werkplek op kantoor, ik help je met het verwezenlijken van jouw wensen. Persoonlijk advies is daarbij erg belangrijk. Samen zorgen we ervoor dat jouw wensen en verwachtingen worden vertaald in een concreet plan. Ik werk daarbij met een vragenlijst om jouw wensen in kaart te brengen en via een kennismakingsgesprek kunnen we die bespreken. Door mijn ervaring en creativiteit zorg ik voor de juiste vertaalslag en kan ik je helpen om tot nieuwe inzichten te komen. Door een goede samenhang tussen kleuren, materialen, indeling e.d. kan de juiste sfeer worden gecreëerd die nodig is om de gebruiker van de ruimte zich prettig te laten voelen. Of het nu om een lunchroom of woonkamer gaat.

Interieurstylist in omgeving Tilburg met lange termijnvisie

Bij het begeleiden van het project zorg ik er niet alleen voor dat het resultaat binnen het budget blijft maar ook dat het onderhoud reëel is. Naast een creatieve invulling moeten jouw wensen uiteraard ook een praktische invulling krijgen. Daarom gebruik ik materialen die geen intensief onderhoud nodig hebben en ook niet snel aan vervanging toe zijn. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Contact

  • 06 - 51 51 82 58
  • Advies@nienkevanrooij.nl