Kleuradvies Den Bosch

 

Kleuradvies Den Bosch

Op zoek naar de juiste kleur? Meer weten over de kracht van kleur? Voor kleuradviezen in Den Bosch en omgeving moet je bij NIENKE Interieurprojecten zijn. Zowel bedrijven als particulieren help ik graag. Wil je weten hoe andere klanten begeleiding en/of advies hebben ervaren? Kijk dan op mijn website naar hun ervaringen. Bij mijn portfolio zie je een aantal eerder gegeven adviezen. Of het nu gaat om kleuradvies voor één ruimte, een gehele woning of bijvoorbeeld een kantine, alles is mogelijk. Je mag rekenen op passend advies op maat.

Werkwijze bij kleuradviezen Den Bosch

Hoe ga ik te werk bij een kleuradvies Den Bosch of heb je ook nog een andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Voordat we starten met het kleuradvies stuur ik je een vragenlijst zodat ik me vast kan voorbereiden. Ik bekijk je wensen en geef je een passend advies op locatie. Heb je bepaalde zaken nog niet helemaal helder, dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Samen gaan we op zoek naar de juiste kleur, waarmee we de juiste sfeer creëren. Met de juiste kleuren kun je ontzettend veel bereiken in een interieur.

Neem contact op voor kleuradvies Den Bosch

Wil je meer weten over de diensten van NIENKE Interieurprojecten of wil je graag kennismaken? Vul dan het contactformulier in of bel me even op 06 51 51 82 58. De vragenlijst die je ontvangt ter voorbereiding van een advies bevat vragen als bijvoorbeeld jouw voorkeuren op het gebied van kleuren. Ook een vraag als welke functie de ruimte krijgt komt in deze lijst naar voren. De kracht van kleur wordt behoorlijk onderschat. Gaat het bijvoorbeeld om een ruimte waar rust en ontspanning de hoofdrol speelt dan is het belangrijk om daar de juiste kleur bij te kiezen.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]