Kleuradvies Tilburg

 

Kleuradvies Tilburg

Ben je op zoek naar professioneel kleuradvies in Tilburg en omgeving? Vraag je jezelf af welke kleur het mooiste is in een bepaalde ruimte? Neem dan zeker contact op met NIENKE Interieurprojecten. Je maakt dan kennis met een enthousiaste en ervaren styliste. Veel mensen gingen je reeds voor. Op mijn website lees je hun ervaringen en je kunt ook een kijkje nemen bij mijn portfolio. Zo krijg je alvast een beetje een beeld van de mogelijkheden. Met het juiste kleuradvies kun je ontzettend veel bereiken. Het is niet eenvoudig om de juiste kleuren te kiezen. Soms is het zelfs echt ingewikkeld om hier zelf uit te komen. De invloeden van licht, materialen uit de omgeving, smaak, de functie van de ruimte en de sfeer die je wil creëren zijn allemaal van invloed. Kom je er zelf niet uit? Ik help je graag.

Kleuradviezen Tilburg voor elke ruimte

Voor welke ruimte zoek je kleuradvies in Tilburg of omgeving? Gaat het om een kantoor, eetkamer, een woonkamer of een kantine? Heb je een voorkeur voor rustige, warme of juist hele sprekende kleuren? NIENKE Interieurprojecten weet precies wat kleuren met mensen doen. Ook de juiste combinatie van de verschillende kleuren en materialen is belangrijk. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij mij terecht. Misschien wil je dat ik even met je meekijk in je woning of gaat het om een kleuradvies voor een groot kantoorpand, ik help je graag. Veel mensen hebben geen idee wat de kracht van kleur is en wat je hiermee kan bereiken.

Wat is het tarief van de kleuradviezen in Tilburg?

Je wilt weten wat de kosten van het kleuradvies zijn? Dat ligt voornamelijk aan je wensen. Vraag je mij, als styliste alleen om even mee te kijken in een bepaalde ruimte, dan reken ik mijn uurtarief. Is het een deel van een totaal project dan maak ik altijd eerst een offerte. Ook dat behoort namelijk tot de mogelijkheden. Ik start het advies altijd met een kennismakingsgesprek. Van te voren krijg je een vragenlijst. Je kunt dan zelf alvast nadenken over je wensen en eisen.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]