Diensten

 

INTERIEURADVIES

Als het om sfeer gaat zijn er geen vaste regels. Het gaat vaak om een gevoel. En dit gevoel moet, zeker in je eigen woning, goed zijn.

Dus ga je verhuizen, verbouwen of ben je toe aan iets nieuws en heb je geen idee waar je moet beginnen of vind je het lastig om keuzes te maken neem dan gerust contact met me op zodat we kunnen kijken waar ik je mee kan helpen.

Ik geef advies over kleuren, materialen, indeling, meubels licht en/of sfeer. Alles is mogelijk van een eenmalig consult tot een compleet interieurplan.

Samen maken we van je wensen een concreet plan.

Voor de verschillende diensten en tarieven kun je kijken op de pagina Tarieven

PROJECTBEGELEIDING

Naast het ontwerpen van het interieurplan kan ik de gehele of gedeeltelijke projectbegeleiding uit handen nemen.

Ik ontwerp, plan, coördineer, begeleid en bewaak het budget.

NIENKE interieurprojecten ontzorgt.

WERKWIJZE EN PLANNING

Een goed advies is mede afhankelijk van de informatie die de opdrachtgever verstrekt inzake alle wensen. Enkele vragen die in een inventarisatie-gesprek aan bod komen zijn:

  • Welke eisen worden er aan een ruimte gesteld?
  • Wat voor sfeer moet het pand uitstralen?
  • Wat is het budget?
  • Welke werkzaamheden wil je uit handen geven?

 

Het plan van eisen met het geformuleerde einddoel staat centraal in het gehele project. Ik hecht veel waarde aan vaste overlegmomenten tijdens het project. Op die manier kunnen snel beslissingen worden genomen en is het mogelijk om zaken op tijd bij te sturen. Je houdt als opdrachtgever de regie terwijl je de uitvoering uit handen geeft.
Ik fungeer als vast aanspreekpunt voor alle partijen (opdrachtgever, leveranciers, schilder, etc.) tijdens het gehele project. Samenwerken en korte lijnen zijn de sleutel tot het succes.