Diensten

 

INTERIEURADVIES OP MAAT

Als het om sfeer gaat zijn er geen vaste regels. Het gaat vaak om een gevoel. En dit gevoel moet goed zijn, of het nu gaat om je eigen woning, een werkplek, een lunchroom of iets anders.

Dus ga je verhuizen, verbouwen of ben je toe aan iets nieuws en heb je geen idee waar je moet beginnen of vind je het lastig om keuzes te maken neem dan gerust contact met me op zodat we kunnen kijken waar ik je mee kan helpen.

Ik geef advies over kleuren, materialen, indeling, meubels, licht en sfeer. Alles is mogelijk van een eenmalig consult tot een "compleet" interieurplan. Ik vind persoonlijk contact en begeleiding erg belangrijk. Dit is voor mij de beste manier om tot het gewenste resultaat te komen.

Samen maken we van je wensen een concreet plan.

Voor de verschillende diensten en tarieven kun je kijken op de pagina Tarieven

WERKWIJZE

Een goed advies is mede afhankelijk van de informatie die een klant verstrekt inzake alle wensen. Je ontvangt van mij voor het kennismakingsgesprek een uitgebreide vragenlijst die ik graag voor het kennismakingsgesprek, ingevuld retour ontvang. Vragen die ik daarin bijvoorbeeld stel zijn;

  • Voor welke ruimte wil je advies?
  • Welke verwachtingen heb je voor deze ruimte?
  • Wat is jouw persoonlijke interieurstijl?
  • Van welke kleuren en materialen houd je het meest?
  • Wat is het budget?
  • Welke werkzaamheden wil je uit handen geven?

Deze wensen staan centraal in het gehele project. Ik hecht veel waarde aan overlegmomenten tijdens het project. Op die manier kunnen snel beslissingen worden genomen en is het mogelijk om dingen op tijd aan te passen.

Ik fungeer eventueel als vast aanspreekpunt voor alle partijen (opdrachtgever, leveranciers, schilder, etc.) tijdens het gehele project. Samenwerken en korte lijnen zijn de sleutel tot het succes. Je houdt als klant de regie terwijl je de uitvoering uit handen geeft.

 

PROJECTBEGELEIDING

Naast het ontwerpen van het interieurplan kan ik de gehele of gedeeltelijke projectbegeleiding uit handen nemen.

Ik ontwerp, plan, coördineer, begeleid en bewaak het budget.

NIENKE interieurprojecten ontzorgt.