“Samenwerken met Nienke om het HelvoirThuis eigentijds maar vooral ook sfeervol in te richten werd een mooie zoektocht. Stap voor stap bracht zij alle losse ingevingen en ideeën tot een bijzonder en samenhangend geheel. Dankzij haar heeft het HelvoirThuis een echte “Huiskamer” waar een ieder zich thuisvoelt voor een gesprekje maar tevens voor een evenement.”

Edward de Vries

Helvoirt

“Vóór we ons nieuwe huis betrokken hebben we contact gezocht met Nienke. We wilden graag advies over de indeling van het woongedeelte:
‘hoe kunnen we de ruimte zo goed mogelijk gebruiken met de meubels die we hebben?’
en ‘wat doen we met de kleuren?’ Nienke heeft goed geluisterd naar de vragen/wensen van ons beiden. Dat heeft ze uitgewerkt in een verrassend ontwerp. Haar adviezen hebben we goed kunnen gebruiken en het heeft ons duidelijkheid gegeven. Zeker de moeite waard!

Anton en Jacqueline

Helvoirt

“Nienke is zeer vakkundig, geduldig, behulpzaam, rustig en geeft goede adviezen. Ze luistert heel goed naar je wensen en gaat daarmee aan de slag. Onze woonkamer krijgt een metamorfose. Nu al blij met het resultaat.”

Jeannette van Zeeland

Berkel-Enschot

“Wij zijn goed en kundig geholpen door Nienke bij onze verbouwing. Na enkele prettige gesprekken liet ze ons met haar creativiteit tot nieuwe inzichten komen waardoor we nu volledig tevreden zijn met het resultaat.”

John van Beek

Esch

“Een nieuwe start als samengesteld gezin vraagt ook om een nieuw interieur. Hoe benutten we de ruimte, hoe mixen we de stijlen, welke kleuren passen bij elkaar? Zoveel vragen waar Nienke voor een passend antwoord heeft gezorgd. Door te luisteren naar onze wensen zijn we samen tot een mooi eindresultaat gekomen waar iedereen zich happy voelt!”

Daan Kersten

Veghel