Tarieven

 

Inspiratie-advies aan huis

Help! Waar moet ik beginnen?

Heb je vragen over je interieur maar kom je er zelf niet uit dan is dit advies iets voor jou! Ik kom 2 uur bij je langs om je te inspireren en geef advies en tips over kleur, indeling, meubels, raambekleding of iets anders. Ik zet alle tips en ideeën voor je op een rijtje en je gaat hier vervolgens zelf mee aan de slag.

Tarief € 190 (elk extra uur € 65)

 

Basisadvies

Is een compleet interieurplan te uitgebreid maar wil je hulp bij het creëren van de juiste sfeer door middel van de juiste indeling en het juiste kleurgebruik dan past dit het beste bij jou. Na een uitgebreide intake ontvang je van mij een moodboard (sfeerontwerp), een plattegrond op schaal, en een kleur- en materiaaladvies inclusief raambekleding. Ik presenteer mijn advies bij je thuis.

Tarief € 550

 

Compleet interieurplan

Je gaat verhuizen, verbouwen of je bent toe aan een metamorfose.

Een compleet plan bestaat uit:

  • Kennismaking en intake bij je thuis
  • Moodboard (sfeerontwerp)
  • 3D tekening
  • Kleuradvies
  • Tussentijds evaluatie
  • Meubelvoorstel inclusief verlichtingsarmaturen
  • Advies voor vloeren, wanden en raamdecoratie
  • Eindpresentatie bij je thuis

Tarief vanaf € 995

 

Woonshoppen

Het is soms lastig om de juiste meubels voor je interieur te vinden. Ik help je daarmee! Al het voorwerk wordt door mij gedaan en we kunnen vervolgens heel gericht gaan shoppen. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Uitvoeren en begeleiding

Heb je zelf weinig tijd of geef je de planning en realisatie graag uit handen dan kan ik je volledig ontzorgen. Ik heb een uitgebreid netwerk van vakmensen zoals schilder, stukadoor, interieurbouwer waarvan ik weet dat ze goed werk leveren.

Prijs op basis van offerte

 

Zakelijk

Ook voor zakelijk advies kun je bij mij terecht. Je kan hierbij denken aan een lunchroom, kantine, vergaderruimte, ontvangstruimte etc. Ik vertel je hier graag meer over in een persoonlijk gesprek,

Prijs op basis van offerte

 

Overig

Buiten bovengenoemde pakketten zijn er allerlei interieuradviezen mogelijk, zowel zakelijk als privé. Ik maak kosteloos een offerte.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief btw en reiskosten tot 15 km. Daarbuiten geldt een tarief van € 0,30 per km.

Mijn uurtarief bedraagt € 75 inclusief btw.

 

Contact