Zakelijk interieuradvies Den Bosch

Nienke

Zakelijk interieuradvies voor Den Bosch en omstreken

Het interieur is voor ieder bedrijf een belangrijk facet. Mensen werken nu eenmaal het prettigst in een omgeving die op hun wensen en behoeftes is afgestemd. Naast de juiste werkplek is de uitstraling van de organisatie uiteraard ook erg belangrijk.
Het is echter niet eenvoudig om dit beide te realiseren. Ik drink graag een keer een kop koffie om te kijken wat ik voor jouw bedrijf zou kunnen betekenen. Je kan alle werkzaamheden uit handen geven of mij alleen inschakelen voor advies. Er is veel mogelijk. Voor zakelijk interieuradvies in de regio Den Bosch ben je bij NIENKE Interieurprojecten dan ook aan het juiste adres.

De zakelijk interieuradviseur voor Den Bosch

Als je een zakelijk interieuradviseur in Den Bosch nodig hebt neem dan eens een kijkje op de website van NIENKE Interieurprojecten. Er zijn vele mogelijkheden. Gaat het om een enkele ruimte die je wil laten inrichting? Of om het hele bedrijf?
Zijn er bepaalde elementen die je graag in de ruimtes terug wil zien komen of geef je me de vrije hand? We bespreken ook zaken als kleuren, materialen, functionaliteiten en niet onbelangrijk, het budget dat beschikbaar is.

Neem contact op

Neem een kijkje in mijn portfolio

Modern scandinavisch interieur

Verbouwing woonhuis

Helvoirt

Inspiratie scandinavisch interieur

Nieuwbouw woonhuis

Vught

Kleuradvies woonhuis

Veghel

Zoek jij een zakelijk interieuradviseur in Den Bosch?

Met NIENKE Interieurprojecten wil ik het zowel voor particulieren als bedrijven mogelijk maken om een interieur te creëren wat volledig op hun wensen aansluit.
Ik vind het dan ook erg belangrijk om te weten wat de visie van het bedrijf is en wat het bedrijf uit wil stralen. Het interieur moet passen bij de visie, huisstijl en de bedrijfscultuur. Het bedrijf moet de juiste sfeer uitstralen.
Aan de hand hiervan maak ik een passend interieurplan en geef adviezen.
Ik heb al veel klanten mogen adviseren en ik zou het leuk vinden als ik jou daar binnenkort met jouw bedrijf ook toe mag rekenen.

Neem contact op