Interieuradvies Tilburg

 

Interieuradvies Tilburg voor particulieren en zakelijke markt

Voor professioneel interieuradvies in Tilburg kun je terecht bij NIENKE interieurprojecten. Mijn naam is Nienke van Rooij en ik kan als professioneel interieuradviseur in omgeving Tilburg helpen met een eenmalig consult of het verzorgen van het hele traject. Of het nu om een woning gaat of een zakelijke opdracht; ik kan ervoor zorgen dat alles in goede banen wordt geleid. Het gaat in elk project uiteraard om het creëren van de juiste sfeer die aansluit op jouw wensen. Jij bent zelf de gebruiker of weet wie de ruimte gaat gebruiken en welke sfeer de ruimte moet uitstralen. Ik zorg er vervolgens voor dat met mijn advies over kleuren, materialen, indeling, meubels en licht deze sfeer wordt bereikt.

Interieur voor lange termijn

Voor sfeer zijn geen vaste regels maar dat betekent niet dat alles maar kan. Wanneer je mij inschakelt dan geef ik je een eerlijk en uitvoerbaar interieuradvies. Dat betekent dus niet dat ik een mooi interieur ontwerp en je daarna veel geld kwijt bent om het te onderhouden of dat een interieur snel zijn glans zal verliezen. Ik werk als interieuradviseur in omgeving Tilburg aan langdurige oplossingen die realistisch en uitvoerbaar zijn. Dus vloeren die niet na een paar jaar al slijten en een interieur dat geen intensief onderhoud vereist.

Werkwijze Nienke interieuradviseur Tilburg

Om jouw wensen in kaart te brengen, stuur ik een uitgebreide vragenlijst op. Met deze informatie kan ik in een kennismakingsgesprek de losse ideeën die je hebt in kaart brengen om er vervolgens een samenhangend geheel van te maken. Ik vind persoonlijk contact erg belangrijk en zorg voor korte lijnen en veel overlegmomenten. Zo behoud de klant te allen tijde de regie en kan er indien gewenst altijd bijgestuurd worden. Neem vrijblijvend contact met me op voor een afspraak zodat we jouw wensen kunnen bespreken. Als interieuradviseur in Tilburg ga ik graag de uitdaging aan om de perfecte sfeer te creëren voor jouw ruimte zodat jij je daar helemaal op je plek voelt. Bel vandaag nog met 06-51518258 of mail naar advies@nienkevanrooij.nl

 

Contact

  • 06 - 51 51 82 58
  • Advies@nienkevanrooij.nl