Interieur Tilburg

Nienke

Hulp bij interieur Tilburg

Indien je twijfelt over de indeling van je woning, hulp nodig hebt bij het kiezen van de kleuren voor de wanden, niet de juiste indeling lijkt te kunnen vinden, of als je hele andere vragen over je interieur hebt, kan ik je helpen. Al jaren houd ik me vol enthousiasme elke dag bezig met het bijstaan van zowel particuliere als zakelijke partijen tijdens de zoektocht naar hun ideale interieur. Niet alleen de inrichting en de kleur- en materiaalkeuzes zijn hierbij van belang, ook de indeling van de ruimte is essentieel. Door al in een vroeg stadium van je verbouwing, renovatie of verhuizing contact op te nemen met een specialist op interieurgebied zorg je ervoor dat de indeling en inrichting los van elkaar optimaal worden benut en tevens perfect op elkaar zijn afgestemd. Neem contact op en laat me je helpen met je indeling en / of inrichting als expert op het gebied interieur Tilburg en omgeving.

Nieuwbouw Tilburg

Naast verbouwingen en verhuizingen kan ik je ook voor projecten met betrekking tot nieuwbouw Tilburg en omgeving van dienst zijn. Bij het bouwen van een nieuwe woning of zakelijk pand is het verstandig om al in een vroeg stadium contact op op te nemen met een professional om je wensen op het gebied van interieur door te trekken in de indeling van de woning. Ik kan je in dit proces adviseren bij het kiezen of indelen van je keuken of badkamer. Nadat de indeling van je nieuwe woning of kantoor volledig is geoptimaliseerd kijken we naar je wensen en verzoeken bij het kiezen van de belangrijkste meubelstukken en het maken van de belangrijkste kleur- en materiaalkeuzes. 

Hulp bij aanbouw of nieuwbouw Tilburg

Naast het geven van advies over de inrichting en indeling van je nieuwbouwproject kan ik ook (een deel van) de projectbegeleiding uit handen nemen. Bij het begeleiden van het project zorg ik er niet alleen voor dat het resultaat binnen het budget blijft maar ook dat het onderhoud reëel is. Naast een creatieve invulling moeten jouw wensen uiteraard ook een praktische invulling krijgen. Daarom gebruik ik materialen die geen intensief onderhoud nodig hebben en ook niet snel aan vervanging toe zijn. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op
Modern scandinavisch interieur

Interieuradvies Tilburg voor particuliere en zakelijke markt

Voor professioneel interieuradvies in Tilburg kun je terecht bij NIENKE interieurprojecten. Mijn naam is Nienke van Rooij en ik kan je, als professioneel interieuradviseur en styliste in omgeving Tilburg, helpen met een eenmalig consult of het verzorgen van het hele traject. Of het nu om een woning gaat of een zakelijke opdracht; ik kan ervoor zorgen dat alles in goede banen wordt geleid. Het gaat in elk project uiteraard om het creëren van de juiste sfeer die aansluit op jouw wensen.  Welke sfeer de ruimte moet uitstralen, de functies van de ruimte en natuurlijk ook de praktische kant zijn de belangrijkste uitgangspunten voor een ontwerp. Ik zorg er, na een uitgebreide intake, voor dat met mijn advies over kleuren, materialen, indeling, meubels en licht wij samen tot het gewenste resultaat komen.

Professionele Interieurarchitect Tilburg

Of het nu om de inrichting gaat van een nieuwe woning of het inrichten van een nieuwe werkplek op kantoor, ik help je met het verwezenlijken van jouw wensen. Persoonlijk advies is daarbij erg belangrijk. Samen zorgen we ervoor dat jouw wensen en verwachtingen worden vertaald in een concreet plan. Ik werk daarbij met een vragenlijst om jouw wensen in kaart te brengen en via een kennismakingsgesprek kunnen we die bespreken. Door mijn ervaring en creativiteit zorg ik voor de juiste vertaalslag en kan ik je helpen om tot nieuwe inzichten te komen. Door een goede samenhang tussen kleuren, materialen, indeling e.d. kan de juiste sfeer worden gecreëerd die nodig is om de gebruiker van de ruimte zich prettig te laten voelen. Of het nu om een lunchroom of woonkamer gaat.

Bekijk mijn portfolio

Interieuradvies Drunen

Verbouwing woonhuis

Interieuradvies Veghel

Verbouwing woonhuis

Interieuradvies Vught

Verbouwing woonhuis

Binnenhuisarchitect Tilburg

Indien je op zoek bent naar een binnenhuisarchitect Tilburg of expert op het gebied van interieur in de omgeving moet je vooral verder lezen. Al bijna 10 jaar ben ik actief als interieuradviseur in Noord-Brabant. Vanuit mijn kantoor aan huis in Helvoirt adviseer ik particulieren en bedrijven in hun zoektocht naar het ideale interieurdesign. Voor zowel kleine adviezen als grotere interieurorojecten en langdurige verbouwtrajecten ben ik beschikbaar. Ik help je zoeken naar efficiënte oplossingen, adviseer je over kleuren en materialen en informeer je over de mogelijkheden. Door mijn passie voor duurzaamheid en inventieve interieuroplossingen kan ik je helpen om een ruimte om te toveren in een sfeervolle woonruimte of productieve werkplek.

Enthousiaste Interieurarchitect Tilburg

Vol enthousiasme maakte ik ruim 8 jaar geleden de carrièrswitch naar de interieurbranche. De afgelopen jaren is mijn enthousiasme over dit vak alleen maar verder toegenomen terwijl ik werkte als interieurarchitect Tilburg en omstreken. 

Neem een kijkje op mijn social media profielen voor meer: Instagram, Facebook, Linkedin!

Interieurstylist Tilburg

Voor sfeer zijn geen vaste regels maar dat betekent niet dat alles zomaar kan. Wanneer je mij inschakelt dan geef ik je, als styliste, een eerlijk en uitvoerbaar interieuradvies. Dat betekent dus niet dat ik een mooi interieur ontwerp en je daarna veel geld kwijt bent om het te onderhouden of dat een interieur snel zijn glans zal verliezen. Ik werk als interieuradviseur en styliste in omgeving Tilburg aan langdurige oplossingen die realistisch en uitvoerbaar zijn. Dus vloeren die niet na een paar jaar al slijten en een interieur dat geen intensief onderhoud vereist.

Werkwijze Nienke interieuradviseur Tilburg

Om jouw wensen in kaart te brengen, stuur ik een uitgebreide vragenlijst op. Met deze informatie kan ik in een kennismakingsgesprek de losse ideeën die je hebt in kaart brengen om er vervolgens een samenhangend geheel van te maken. Ik vind persoonlijk contact erg belangrijk en zorg voor korte lijnen en veel overlegmomenten. Zo behoud de klant te allen tijde de regie en kan er indien gewenst altijd bijgestuurd worden. Neem vrijblijvend contact met me op voor een afspraak zodat we jouw wensen kunnen bespreken. Als interieuradviseur en styliste in Tilburg ga ik graag de uitdaging aan om de perfecte sfeer te creëren voor jouw ruimte zodat jij je daar helemaal op je plek voelt. Bel vandaag nog met 06-51518258 of mail naar advies@nienkevanrooij.nl

Portfolio - Interieuradvies woonhuis Drunen - foto- eettafel 4

Nieuwbouw Tilburg

Nienke interieurprojecten is erg divers gezien de diensten die ik lever. Dit kan alles te maken hebben met het stylen, inrichten of indelen van je interieur. Een van de diensten, of eigenlijk sommige diensten, zijn dan ook gerelateerd aan nieuwbouw Tilburg. Ik kan je dan ook ontzorgen van opdrachten die te maken hebben met het gehele proces, maar dit kan ik natuurlijk dan ook niet alleen.

Daarom kan ik je gemakkelijk in contact brengen met professionals op elk vakgebied. Naast het in contact brengen, kan ik ook als coördineerde factor werken. Hierdoor hoef je niet individueel rekening te houden met allerlei verschillenden specialisten, maar zal ik ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Daarom kan ik je gemakkelijk in contact brengen met professionals op elk vakgebied. Naast het in contact brengen, kan ik ook als coördineerde factor werken. Hierdoor hoef je niet individueel rekening te houden met allerlei verschillenden specialisten, maar zal ik ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Voor het interieur van een nieuwbouwhuis ben je hier dan ook zeker aan het goede adres. Ik kan je voorzien van een die bij jouw eigen smaak past, maar die daarentegen ook de professionaliteit van mij met zich meedraagt. Het proces van het interieur van een nieuwbouwhuis bestaat uit verschillende aspecten. Een van deze aspecten is het kleurenpalet. Hierbij zijn heel veel dingen mogelijk. Je kan er namelijk voor kiezen om het te houden bij een thema, maar je kan ook zeker elke kamer of verdieping helemaal inrichten naar jouw eigen smaak. Daarnaast moet je bij een interieur natuurlijk ook zeker denken aan verschillende attributen, zoals het gebruik van lampen en planten bijvoorbeeld. Hierbij kan ik je helpen passende producten te vinden die zowel in het thema als bij jouw persoonlijke voorkeur passen.

Als je dus uit Tilburg of uit de buurt van Tilburg komt kan ik jou helpen naar jouw nieuwbouwhuis. Het beste resultaat zullen we dan ook zien door onze sterkste krachten omtrent jouw droomhuis, namelijk mijn professionaliteit en jouw eigen persoonlijke input. Voor interesse of verdere vragen over nieuwbouw Tilburg kun je contact met me opnemen door het contactformulier in te vullen!