Referenties

“Samenwerken met Nienke om het HelvoirThuis eigentijds maar vooral ook sfeervol in te richten werd een mooie zoektocht. Stap voor stap bracht zij alle losse ingevingen en ideeën tot een bijzonder en samenhangend geheel. Dankzij haar heeft het HelvoirThuis een echte “Huiskamer” waar een ieder zich thuisvoelt voor een gesprekje maar tevens voor een evenement.”

Edward de vries

Helvoirt

“Een nieuwe start als samengesteld gezin vraagt ook om een nieuw interieur. Hoe benutten we de ruimte, hoe mixen we de stijlen, welke kleuren passen bij elkaar? Zoveel vragen waar Nienke voor een passend antwoord heeft gezorgd. Door te luisteren naar onze wensen zijn we samen tot een mooi eindresultaat gekomen waar iedereen zich happy voelt!”

Daan Kersten

Veghel

Portfolio - Interieuradvies woonhuis Drunen - foto- bloemen

“Recent zijn wij verhuisd van een nieuwbouw woning naar een jaren 50 woning. Ik had allerlei wilde ideeën over veel kleur op de muren, maar gelukkig kwam Nienke langs voor kleuradvies. Zij voelde de ruimte feilloos aan en adviseerde om een paar accenten aan te brengen en de basis redelijk rustig te houden. De kleuren zijn nu heel goed op elkaar afgestemd en ik krijg nog regelmatig complimenten! Wij zijn super blij met het advies van Nienke!”

Brenda van Nunen

Drunen

Nienke heeft ons vorig jaar bij de voorbereidingen op onze verbouwing geholpen met een compleet plan (kleur, sfeer, licht, indeling). Naast het standaardpakket is ze altijd bereid geweest om ons te begeleiden bij belangrijke keuzes zoals de kleur van de keuken, positie van het kookeiland en keuze van de vloer. Met het plan in onze handen hadden we én een beeld van wat ging komen én fantastische handvatten om meubels, verlichting en verdere aankleding te kopen. Nienke is een vrouw die goed naar onze wensen heeft geluisterd. Van allerlei uiteenlopende ideeën heeft ze een concreet plan gemaakt waar we op konden (ver)bouwen. Ze is professioneel, eerlijk en erg fijn om mee samen te werken.

Helvoirt

“Vóór we ons nieuwe huis betrokken hebben we contact gezocht met Nienke. We wilden graag advies over de indeling van het woongedeelte: ‘hoe kunnen we de ruimte zo goed mogelijk gebruiken met de meubels die we hebben?’ en ‘wat doen we met de kleuren?’ Nienke heeft goed geluisterd naar de vragen/wensen van ons beiden. Dat heeft ze uitgewerkt in een verrassend ontwerp. Haar adviezen hebben we goed kunnen gebruiken en het heeft ons duidelijkheid gegeven. Zeker de moeite waard!

Anton en Jacqueline

Helvoirt

De kleuren op de wanden pakken heel mooi uit! Voor de gordijnen zijn we toch gegaan voor de veilige kleur grijs. Het warme rood wat Nienke geadviseerd heeft komt terug in de bekleding van de kuipstoeltjes bij de nieuwe ronde eettafel. Zo zie je dat het plaatje wat Nienke geschetst heeft langzaam zichtbaar wordt. Het uitgewerkte plan wordt dan ook intensief gebruikt. Het lampenplan moeten we nog uitvoeren en de kasten zijn in de maak bij de interieurbouwer. Kortom we zijn nu al, in het ontstaan, aan het genieten van het ontwerp van Nienke.

Heeze

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Nienke. Ze is betrokken, luistert goed naar je wensen en ziet tot in detail wat bij je past. Het eindresultaat van het ontwerp sluit helemaal aan bij onze wensen!

Lenny Ruijters

Empel

Interieurstylist den bosch, interieuradviseur den bosch, nieuwbouw den bosch

“Nienke is zeer vakkundig, geduldig, behulpzaam, rustig en geeft goede adviezen. Ze luistert heel goed naar je wensen en gaat daarmee aan de slag. Onze woonkamer krijgt een metamorfose. Nu al blij met het resultaat.”

Jeannette van Zeeland

Berkel-Enschot

Inspiratie scandinavisch interieur

“Wij zijn goed en kundig geholpen door Nienke bij onze verbouwing. Na enkele prettige gesprekken liet ze ons met haar creativiteit tot nieuwe inzichten komen waardoor we nu volledig tevreden zijn met het resultaat.”

John van Beek

Esch

Nienke heeft ons geholpen ons droomhuis in Spanje vorm te geven. Ze heeft onze stormvloed aan ideeën perfect weten te vertalen in eerst een moodboard en daarna een 2D en zelfs 3D ontwerp. Het is een prachtig document geworden waar wij altijd op terug kunnen vallen met het uitzoeken van meubels en dergelijke. Haar suggesties over kleurkeuze, meubels en indeling zijn zeer waardevol en verfrissend. Wij zijn zeer tevreden en bevelen Nienke dan ook van harte aan.

John en Diane, La Zarza

Spanje 

Door Nienke werk ik elke dag in een prettig interieur wat past bij mij en de cliënten van Cobin Coaching. Ze heeft gezorgd voor de juiste uitstraling en sfeer. Ze luistert erg goed naar je wensen. Hierdoor komt ze met ideeën die echt passen bij waar je voor staat en wat je wilt uitstralen. Erg blij mee, elke dag weer.

Sylvia van Meel

Helvoirt

Nienke heeft op zorgvuldige en betrokken wijze onze wensen en ideeën omgezet in een prachtig interieurontwerp. Ze heeft ons uitgebreid meegenomen in de voors en tegens van meerdere opties om tot het optimale resultaat te komen. Je interieuradvies is bij haar in goede handen!

Eddy van Hugten

Sint Oedenrode