De juiste sfeer creëren, zodat mensen zich prettig voelen in een ruimte; dat is mijn passie.

Je omgeving is bewust en onbewust van invloed op je stemming en welzijn, of het nou gaat om een kantoorruimte, woonhuis of vakantiewoning. Het gaat niet om het mooiste plaatje of de laatste trends maar om wat bij jou past. In een kantoorruimte is het de identiteit (huisstijl en visie) van de organisatie die centraal staat voor het interieurontwerp omdat dit is wat je naar je klanten en medewerkers wil uitstralen. Thuis is het de smaak en stijl, die bij jou en/of jouw gezin past, het uitgangspunt voor een passend interieuradvies.

De juiste sfeer is een weerspiegeling van jouw bedrijfsvisie of persoonlijkheid.

Ik ben betrokken, gedreven en daadkrachtig en je kan rekenen op een praktische aanpak en eerlijk advies. Ik vind het geweldig om samen met jou als opdrachtgever en eventuele andere externe professionals, zoals keukenzaken, interieurbouwers en vloerenwinkels tot een mooi en passend interieur te komen

Ik inspireer, adviseer, ontwerp en begeleid mensen met het maken van keuzes op interieurgebied. Ik houd van een rustige, lichte basis met veel kleuraccenten, natuurlijke materialen en speelse items. Met een mix van verschillende stijlen, oude en nieuwe elementen, en persoonlijke items creëren we de inrichting die bij jou past. Naast kleuren en de juiste balans in materialen denk ik ook graag mee over de juiste indeling van de ruimte. De leefgewoontes, comfort, duurzaamheid, de looproutes en zichtlijnen zijn hierbij erg belangrijk.

Hoe eerder in het proces je contact opneemt, hoe beter. Alleen dan kunnen we alles nog bijsturen. Dus ga je verhuizen, verbouwen of nieuw-bouwen en spreekt mijn stijl jou aan, neem dan contact met me op. Ik help je graag!

Samenwerken

Ben je op zoek naar samenwerkingen, stuur me dan een berichtje. Wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen. Samen komen we altijd verder.

 

Neem contact op