Interieuradvies Veghel

Nienke

Deskundig interieuradvies Veghel

Voor professioneel interieuradvies in Veghel ben je bij NIENKE Interieurprojecten aan het juiste adres. Kom je er zelf niet uit en wil je graag advies en of begeleiding op maat neem dan contact met me op. Uiteraard staan jouw wensen altijd centraal. Daarnaast mag je rekenen op deskundig advies. Ben je benieuwd naar eerdere projecten van NIENKE Interieurprojecten? Op mijn site zijn eerdere adviezen te vinden. Neem zeker even een kijkje als je een indruk wilt krijgen van mijn stijl en de eventuele mogelijkheden. Je leest hier ook ervaringen van andere mensen. Zowel bedrijven als particulieren zijn bij mij, als interieurstyliste, aan het juiste adres.

Tarieven van interieurstylist Veghel en omstreken

Ben je benieuwd naar de kosten van een interieuradvies in de regio Veghel? Op mijn website vind je hier meer informatie over. Natuurlijk mag je ook altijd vrijblijvend contact met me opnemen. Welk advies zou je graag ontvangen? Gaat het om een eenmalig consult of wil je een totaal project uitbesteden? De kosten hangen daar uiteraard mee samen. Wil je een gedeelte zelf doen, maar kom je er gewoon niet helemaal uit? Ik kom graag bij je langs voor een inspiratie advies. Je krijgt ongeveer 2 uur lang tips en advies op het gebied van meubels, indeling, kleur, raambekleding of net waar jij vragen over hebt. Kies je voor een totaal voor jou op maat gemaakt interieuradvies, dan maak ik eerst een offerte. Zelfs voor het shoppen mag je een beroep doen op de diensten van NIENKE Interieurprojecten.

Neem contact op
Interieurplan verbouwing keuken

Neem een kijkje in mijn portfolio

Verbouwing woonhuis

Helvoirt

Nieuwbouw woonhuis

Vught

Kleuradvies woonhuis

Veghel

Interieurstylist Veghel ontzorgt je graag

Wellicht verhuis je binnenkort naar een ander pand en ontvang je regelmatig gasten. Uiteraard is het belangrijk dat mensen zich prettig voelen in een ruimte en dat de inrichting representatief is (zakelijk gezien) en het juiste uitstraalt voor jouw bedrijf. Heb je hier zelf geen tijd voor of heeft het niet echt je interesse, dan kun je ook het totale project uitbesteden. NIENKE Interieurprojecten heeft een uitgebreid netwerk met onder meer schilders, interieurbouwers, stukadoors en woninginrichters. Is dit waar jij naar op zoek bent, vraag dan een offerte aan. Of het nu gaat om een woning of een kantoorruimte, ontvangstruimte, kantines etcetera, ik help je graag. Je kunt telefonisch contact met me opnemen of stuur me een berichtje via het contactformulier. Je ontvangt dan snel een reactie.

Neem contact op