Interieuradvies Vught

Nienke

Professionele interieuradviseur Vught

Voor interieuradvies door een interieurstyliste in Vught kun je terecht bij NIENKE interieurprojecten. Mijn naam is Nienke van Rooij en ben werkzaam als interieuradviseur in de omgeving Vught. Ik heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt. Mijn werkwijze kenmerkt zich door persoonlijk contact en een eerlijk en praktisch advies. Of het nu om een eenmalig consult gaat of de complete projectbegeleiding: Ik help je graag aan een interieur dat helemaal aan jouw verwachtingen voldoet en dat bij jou of je bedrijf past. Als interieurstyliste ben ik, zowel in te schakelen voor particuliere als zakelijke projecten. Bij elk project is persoonlijke begeleiding een voorwaarde voor succes. Terwijl ik de uitvoering van het traject voor mijn rekening neem, zorg ik ervoor dat je als opdrachtgever via overlegmomenten altijd betrokken blijft bij de voortgang van het traject. Zo houd je de regie en heb je een centraal aanspreekpunt.

Nieuwbouw Vught

Nienke interieurprojecten ontzorgt, ook als het op nieuwbouw projecten aankomt. Voor nieuwbouw Vught projecten kan ik je bijstaan. Van eenvoudig kleuradvies tot volledige interieurplannen, en van hulp bij kleur- en materiaalkeuzes tot uitgebreid indelingsadvies, alles is mogelijk als het op nieuwbouwprojecten aankomt.

Met mijn grote netwerk aan professionals kan ik je ook bijstaan in bouwcoordinatie, of je in contact brengen met geschikte professionals voor jouw nieuwbouwproject. Afhankelijk van het stadium van je nieuwbouw Vught project, kan ik je helpen met het bepalen van de indeling van je nieuwbouw woning, of helpen met het optimaliseren of inrichten van een al bestaande inrichting. 

Ook als je nieuwe woning niet onder nieuwbouw Vught valt, maar wel in de directe omgeving ligt ben ik beschikbaar om je te helpen met al je interieurwensen. 

Bij nieuwbouw, aanbouw of verbouwing projecten kan ik je helpen met het vinden van de juiste indeling, of het inrichten van een bestaande indeling, al dan niet het afstemmen van het interieur van verschillende ruimtes binnen de woning. Indelingsadvies kan gaan over een gehele woning of verdieping, of over een specifieke ruimte zoals de woonkamer of de keuken. Zeker als de indeling van je nieuwbouw woning nog volledig te bepalen is, kan het heel zinvol zijn om indelingsadvies in te winnen bij een professional.

Persoonlijk contact met professioneel interieuradviseur in Vught

De juiste sfeer bereik je door de juiste afstemming van kleur, materiaal, indeling, licht e.d. Ik kan je daarbij van dienst zijn. Door mijn creativiteit kan ik ervoor zorgen dat al deze elementen in perfecte samenhang de gewenste sfeer creëren. Voordat ik ook maar de eerste schets maak, wil ik eerst weten wat voor wensen en verwachtingen je zelf hebt of wat je als bedrijf wil uitstralen. Hier gebruik ik een uitgebreide vragenlijst en een kennismakingsgesprek voor. Persoonlijk contact is heel belangrijk in mijn werk. Het is een essentieel onderdeel van mijn werkwijze om tot het beste resultaat te komen. Niet alleen in het begin maar ook tijdens het gehele project onderhoud ik op regelmatige basis contact via overlegmomenten. Zo ben je als opdrachtgever precies op de hoogte van het verloop van proces.

Neem contact op

Neem een kijkje in mijn portfolio

Modern scandinavisch interieur

Verbouwing woonhuis

Helvoirt

Inspiratie scandinavisch interieur

Nieuwbouw woonhuis

Vught

Kleuradvies woonhuis

Veghel

Contact opnemen met interieuradviseur omgeving Vught

Wanneer je mij inschakelt voor de begeleiding van het gehele project dan kan ik als aanspreekpunt fungeren tussen jou als opdrachtgever en alle andere partijen. Door de korte lijnen die je met mij hebt, behoud je zo een goed overzicht over het hele traject. Maar ook voor een eenmalig consult voor de nieuwe inrichting van jouw woonkamer kan ik jou helpen aan professioneel advies met creatieve invalshoeken. Neem gerust eens vrijblijvend contact met mij op voor professioneel interieuradvies in Vught. Dat kan via 06-51518258 of mail naar: advies@nienkevanrooij.nl

Neem contact op