Interieuradvies Vught

Nienke

Professionele interieuradviseur Vught

Voor interieuradvies door een interieurstyliste in Vught kun je terecht bij NIENKE interieurprojecten. Mijn naam is Nienke van Rooij en ben werkzaam als interieuradviseur in de omgeving Vught. Ik heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt. Mijn werkwijze kenmerkt zich door persoonlijk contact en een eerlijk en praktisch advies. Of het nu om een eenmalig consult gaat of de complete projectbegeleiding: Ik help je graag aan een interieur dat helemaal aan jouw verwachtingen voldoet en dat bij jou of je bedrijf past. Als interieurstyliste ben ik, zowel in te schakelen voor particuliere als zakelijke projecten. Bij elk project is persoonlijke begeleiding een voorwaarde voor succes. Terwijl ik de uitvoering van het traject voor mijn rekening neem, zorg ik ervoor dat je als opdrachtgever via overlegmomenten altijd betrokken blijft bij de voortgang van het traject. Zo houd je de regie en heb je een centraal aanspreekpunt.

Persoonlijk contact met professioneel interieuradviseur in Vught

De juiste sfeer bereik je door de juiste afstemming van kleur, materiaal, indeling, licht e.d. Ik kan je daarbij van dienst zijn. Door mijn creativiteit kan ik ervoor zorgen dat al deze elementen in perfecte samenhang de gewenste sfeer creëren. Voordat ik ook maar de eerste schets maak, wil ik eerst weten wat voor wensen en verwachtingen je zelf hebt of wat je als bedrijf wil uitstralen. Hier gebruik ik een uitgebreide vragenlijst en een kennismakingsgesprek voor. Persoonlijk contact is heel belangrijk in mijn werk. Het is een essentieel onderdeel van mijn werkwijze om tot het beste resultaat te komen. Niet alleen in het begin maar ook tijdens het gehele project onderhoud ik op regelmatige basis contact via overlegmomenten. Zo ben je als opdrachtgever precies op de hoogte van het verloop van proces.

Neem contact op

Neem een kijkje in mijn portfolio

Verbouwing woonhuis

Helvoirt

Nieuwbouw woonhuis

Vught

Kleuradvies woonhuis

Veghel

Contact opnemen met interieuradviseur omgeving Vught

Wanneer je mij inschakelt voor de begeleiding van het gehele project dan kan ik als aanspreekpunt fungeren tussen jou als opdrachtgever en alle andere partijen. Door de korte lijnen die je met mij hebt, behoud je zo een goed overzicht over het hele traject. Maar ook voor een eenmalig consult voor de nieuwe inrichting van jouw woonkamer kan ik jou helpen aan professioneel advies met creatieve invalshoeken. Neem gerust eens vrijblijvend contact met mij op voor professioneel interieuradvies in Vught. Dat kan via 06-51518258 of mail naar: advies@nienkevanrooij.nl

Neem contact op