Interieurontwerp Den Bosch

Nienke

Interieurontwerper omgeving Den Bosch

Zoek je een interieur ontwerper in Den Bosch om jouw inrichting te ontwerpen of zelfs volledig te begeleiden? Dan kun je terecht bij NIENKE interieurprojecten. Mijn naam is Nienke van Rooij en ik help mijn opdrachtgevers graag aan een professioneel interieurontwerp in Den Bosch. Desgewenst kan ik ook het hele traject begeleiden om het interieur te realiseren. Of het nu gaat om een kantooromgeving of woning: De juiste sfeer zorgt ervoor dat de gebruiker zich prettig voelt. Sfeer is een abstract begrip maar kan door middel van verschillende elementen worden bereikt. Te denken valt aan kleur, materiaalkeuze, belichting, planten, indeling en meubilair. Door de juiste samenhang wordt er sfeer gecreëerd die aansluit bij de wensen van de gebruiker.

Maatwerk interieuradvies

Meestal heb je als opdrachtgever al wel een idee wat die sfeer moet zijn en aan welke eisen het interieur moet voldoen. De uitdaging ligt in het vertalen van de losse ideeën in een concreet plan dat aansluit aan bij de mogelijkheden en onmogelijkheden van de betreffende ruimte. Dat begint met een inventarisatie van de ideeën en eisen die je hebt. Via een vragenlijst en persoonlijk kennismakingsgesprek breng ik die samen met jou in kaart en worden ze besproken. Het kader is dan gesteld waarbinnen ik als jouw interieurontwerper in Den Bosch kan werken aan het ultieme resultaat dat uiteraard ook binnen jouw budget past.

Neem contact op

Neem een kijkje in mijn portfolio

Verbouwing woonhuis

Helvoirt

Nieuwbouw woonhuis

Vught

Kleuradvies woonhuis

Veghel

Realistische interieurontwerper Den Bosch

Door mijn ervaring in de financiële dienstverlening kan ik ervoor zorgen dan mijn creatieve ontwerpen ook financieel haalbaar zijn binnen jouw budget. Ook wat betreft het verdere onderhoud zorg ik ervoor dat dit binnen de perken blijft. Kwalitatief goede materialen die lang meegaan en geen intensief of duur onderhoud nodig hebben. Een mooi interieur dient er ook na langere tijd nog mooi uit te zien. Maak ook een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en na te gaan welke rol ik kan vervullen bij jouw interieurontwerp in Den Bosch. Bel met 06-51518258 of mail naar advies@nienkevanrooij.nl. Je kunt ook het contactformulier op de website gebruiken.

Neem contact op
Portfolio - Verbouwing woonhuis Rosmalen - Sketchup - woonkamer