Interieurontwerp Den Bosch

Nienke

Interieurontwerper omgeving Den Bosch

Zoek je een interieur ontwerper in Den Bosch om jouw inrichting te ontwerpen of zelfs volledig te begeleiden? Dan kun je terecht bij NIENKE interieurprojecten. Mijn naam is Nienke van Rooij en ik help mijn opdrachtgevers graag aan een professioneel interieurontwerp in Den Bosch. Desgewenst kan ik ook het hele traject begeleiden om het interieur te realiseren. Of het nu gaat om een kantooromgeving of woning: De juiste sfeer zorgt ervoor dat de gebruiker zich prettig voelt. Sfeer is een abstract begrip maar kan door middel van verschillende elementen worden bereikt. Te denken valt aan kleur, materiaalkeuze, belichting, planten, indeling en meubilair. Door de juiste samenhang wordt er sfeer gecreëerd die aansluit bij de wensen van de gebruiker.

Nieuwbouw Den Bosch

Zit jij midden in een nieuwbouw Den Bosch project of ben je aan het verbouwen, aanbouwen of bezig met het herinrichten van je woning of kantoorpand, dan kan ik je helpen met het creëren van een passend interieur. Als interieuradviseur begeleid ik verschillende soorten bouw trajecten en kan ik je helpen met tal van interieurvraagstukken. Kleine interieuraanpassingen, zoals een nieuwe kleur op de muur, een nieuw meubelstuk of een aanpassing in de indeling kunnen maken dat je interieur veel beter aansluit bij jouw wensen of doelen.

Nieuwbouw Den Bosch, of nieuwbouw in het algemeen, is uitermate geschikt om je woning vanaf de eerste steen helemaal aan jouw wensen en eisen aan te passen. Door in een vroeg stadium van de bouw een interieur professional in te schakelen kunnen we samen kijken hoe we jouw woon- of werkwensen zo goed mogelijk kunnen implementeren in het nieuwbouw project. De bepaling van de indeling vormt de basis van je nieuwe woning of kantoor, en het vroegtijdig inschakelen van hulp maakt dat je deze indelingskeuzes zo goed mogelijk kan maken.

Buiten advies bij nieuwbouw projecten kan ik je ook adviseren bij verbouwingen, aanbouw of kleine aanpassingen in het interieur. Ik bied verschillende adviezen aan, variërend van kleine inspiratie-adviezen tot aan bouwbegeleiding door mijn grote netwerk aan professionals.

Een interieur bestaat uit tal van aspecten, groot en klein, van indeling in de meest grove zin tot aan kleur- en materiaalkeuzes en de keuze voor meubels en accessoires. De kleinste aanpassingen in je interieur kunnen maken dat je je een stuk beter thuis voelt in je woon- of kantoorruimte en het inschakelen van een expert op interieurvlak kan je hierbij helpen.

Heb je vragen over jouw interieur, zoek je een adviseur voor het bepalen van de juiste indeling van je nieuwbouwwoning, of kom je niet uit de nieuwe indeling of inrichting van een andere ruimte? Neem contact op met NIENKE interieurprojecten. Wie weet kan ik je helpen!

Maatwerk interieuradvies

Meestal heb je als opdrachtgever al wel een idee wat die sfeer moet zijn en aan welke eisen het interieur moet voldoen. De uitdaging ligt in het vertalen van de losse ideeën in een concreet plan dat aansluit aan bij de mogelijkheden en onmogelijkheden van de betreffende ruimte. Dat begint met een inventarisatie van de ideeën en eisen die je hebt. Via een vragenlijst en persoonlijk kennismakingsgesprek breng ik die samen met jou in kaart en worden ze besproken. Het kader is dan gesteld waarbinnen ik als jouw interieurontwerper in Den Bosch kan werken aan het ultieme resultaat dat uiteraard ook binnen jouw budget past.

Neem contact op

Neem een kijkje in mijn portfolio

Modern scandinavisch interieur

Verbouwing woonhuis

Helvoirt

Inspiratie scandinavisch interieur

Nieuwbouw woonhuis

Vught

Kleuradvies woonhuis

Veghel

Realistische interieurontwerper Den Bosch

Door mijn ervaring in de financiële dienstverlening kan ik ervoor zorgen dan mijn creatieve ontwerpen ook financieel haalbaar zijn binnen jouw budget. Ook wat betreft het verdere onderhoud zorg ik ervoor dat dit binnen de perken blijft. Kwalitatief goede materialen die lang meegaan en geen intensief of duur onderhoud nodig hebben. Een mooi interieur moet er ook na langere tijd nog mooi uit te zien. Maak  een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en na te gaan welke rol ik kan vervullen bij jouw interieurontwerp in Den Bosch. Bel met 06-51518258 of mail naar advies@nienkevanrooij.nl. Je kunt ook het contactformulier op de website gebruiken.

Neem contact op
Portfolio - Verbouwing woonhuis Rosmalen - Sketchup - woonkamer