Interieurstylist Den Bosch

 

Interieurstylist Den Bosch

Sfeer is het sleutelwoord bij elk interieur dat ik ontwerp. Het gaat om een gevoel, zolang de gebruiker van de ruimte zich helemaal op zijn/haar plek voelt, is de sfeer geslaagd. Sfeer is echter een abstract begrip en is niet voor elk type ruimte en gebruiker hetzelfde. Sfeer is de som van vele verschillende onderdelen. Het gaat om samenhang. Mijn naam is Nienke van Rooij en als professioneel interieurstylist en adviseur in omgeving Den Bosch kan ik jou helpen om de gewenste sfeer te realiseren. Ik werk zowel aan particuliere als zakelijke projecten. Mijn diensten variëren van een eenmalig consult tot een complete projectbegeleiding. Dus of je nu gaat samenwonen waarbij smaken samen moeten smelten of wanneer een werkplek of lunchroom ingericht moet worden; ik sta je graag bij met eerlijk interieuradvies op maat.

Werkwijze interieurstylist Den Bosch

Als interieurstylist en interieuradviseur in omgeving Den Bosch kan ik ook worden ingeschakeld voor jouw project. Sfeer is een gevoel en dat vertaald dient te worden in een concreet plan. Daarbij is persoonlijk contact van essentieel belang. Alleen op die manier krijg ik een goed beeld van het doel van de ruimte en de ideeën die jij daar als opdrachtgever bij hebt. Als hulpmiddel stuur ik je een uitgebreide vragenlijst om jouw visie en wensen op bepaalde vraagstukken in kaart te brengen. Daarbij komen uiteraard ook praktische zaken als budget ter sprake. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kan ik ervoor zorgen dat de losse ideeën worden vertaald in een interieur dat aan al jouw verwachtingen voldoet.

Projectbegeleiding

Indien ik ook de projectbegeleiding verzorg, zal ik via overlegmomenten ook in direct contact met jou blijven zodat je precies weet hoe het er voor staat. Uiteraard zorg ik er ook voor dat het budget wordt bewaakt. Naast mijn creativiteit als interieuradviseur en styliste kan ik door mijn ervaring in de financiële dienstverlening er ook voor zorgen dat het project binnen het budget blijft. Je mag altijd contact opnemen om de vele mogelijkheden te bespreken. Gebruik daarvoor het contactformulier op de website, mail naar advies@nienkevanrooij.nl of bel 06-51518258.

 

Contact

  • 06 - 51 51 82 58
  • Advies@nienkevanrooij.nl