Interieurstylist Den Bosch en omgeving

Nienke

Professionele interieuradviseur Den Bosch

Al bijna een decennium lang houd ik me dagelijks bezig met het begeleiden en adviseren van zowel particulieren als zakelijke partijen bij het realiseren van hun droominterieur. Sinds ik jaren geleden een carriereswitch maakte vanuit de wereld van financiële dienstverlening en mijn langgekoesterde droom najoeg om me te laten omscholen tot interieuradviseur ben ik gelukkiger dan ooit. Vol enthousiasme buig ik me nu al jaren over diverse vraagstukken op het gebied van indeling en inrichting om mijn klanten te helpen hun droominrichting te creëren. Met mijn sterke overtuiging dat de indeling van een woonruimte of zakelijk pand representatief is voor de sfeer bijt ik me vast in de zoektocht naar de ideale lay-out van een ruimte.

Nieuwbouw Den Bosch

Ook bij nieuwbouwprojecten kan ik je helpen. Twijfel je over de indeling? Of weet je niet waar je moet beginnen? Neem een interieurstylist in de hand die je hierin kan ontzorgen. Door mijn ervaring met nieuwbouwprojecten kan ik je in elk stadium van de bouw ontzorgen. Ook als je slechts op zoek bent naar een extra paar ogen of iemand om mee te sparren kan ik hierbij helpen. Hebben jij en je partner hele verschillende stijlen of zijn jullie het niet eens over de indeling? Ik help jullie door de mogelijkheden uit te werken in 2d of 3d opdat ik jullie kan helpen de beste keuze te maken. Neem contact op en laat me jullie helpen om van jullie nieuwe huis een nieuw thuis te maken.

Neem contact op
Interieuradvies den bosch

Interieurstylist Den Bosch

Sfeer is het sleutelwoord bij elk interieur dat ik ontwerp. Het gaat om een gevoel, zolang de gebruiker van de ruimte zich helemaal op zijn/haar plek voelt, is de sfeer geslaagd. Sfeer is echter een abstract begrip en is niet voor elk type ruimte en gebruiker hetzelfde. Sfeer is de som van vele verschillende onderdelen. Het gaat om samenhang. Mijn naam is Nienke van Rooij en als professioneel interieurstylist en adviseur in omgeving Den Bosch kan ik jou helpen om de gewenste sfeer te realiseren. Ik werk zowel aan particuliere als zakelijke projecten. Mijn diensten variëren van een eenmalig consult tot een complete projectbegeleiding. Dus of je nu gaat samenwonen waarbij smaken samen moeten smelten of wanneer een werkplek of lunchroom ingericht moet worden; ik sta je graag bij met eerlijk interieuradvies op maat.

Werkwijze interieurstylist Den Bosch

Als interieurstylist en interieuradviseur in omgeving Den Bosch kan ik ook worden ingeschakeld voor jouw project. Sfeer is een gevoel en dat vertaald dient te worden in een concreet plan. Daarbij is persoonlijk contact van essentieel belang. Alleen op die manier krijg ik een goed beeld van het doel van de ruimte en de ideeën die jij daar als opdrachtgever bij hebt. Als hulpmiddel stuur ik je een uitgebreide vragenlijst om jouw visie en wensen op bepaalde vraagstukken in kaart te brengen. Daarbij komen uiteraard ook praktische zaken als budget ter sprake. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kan ik ervoor zorgen dat de losse ideeën worden vertaald in een interieur dat aan al jouw verwachtingen voldoet.

Bekijk mijn portfolio

Interieuradvies Drunen

Verbouwing woonhuis

Interieuradvies Veghel

Verbouwing woonhuis

Interieuradvies Vught

Verbouwing woonhuis

Binnenhuisarchitect Den Bosch

Als je op zoek bent naar iemand die je kan helpen met meer dan alleen kleuradvies, materiaaladvies en inrichting van je woonhuis of zakelijke pand zit je goed! Ik ben er sterk van overtuigd dat de efficientie van de indeling van een zakelijk pand of kantoor de efficientie van het bedrijf weerspiegelt. Met mijn perfectionisme zal ik er dan ook alles aan doen om je indeling zo optimaal mogelijk te krijgen opdat je niet alleen een betere sfeer realiseert maar wellicht ook de efficientie van je bedrijf kan verbeteren.

Neem een kijkje op mijn social media profielen voor meer: Instagram, Facebook, Linkedin!

Begeleiding bij aanbouwen of verbouwen in Den Bosch

Ook als je gaat verbouwen, aanbouwen of verhuizen kan ik je helpen. Door mijn grote netwerk van verschillende specialisten voor alle facetten van het bouw- of verbouwproces kan ik de projectbegeleiding volledig uit handen nemen of de klant hierin bijstaan. Door al vroeg in het bouwtraject een interieuradviseur in de hand te nemen kunnen we al in de eerste stadia van het proces inspelen op de wensen van u als klant. Omdat naast inrichting ook indeling een enorm belangrijke rol speelt bij het realiseren van de beoogde sfeer is het dan ook van groot belang om hier op tijd mee aan de slag te gaan.

Project begeleiding Den bosch

Indien ik ook de projectbegeleiding verzorg, zal ik via overlegmomenten ook in direct contact met jou blijven zodat je precies weet hoe het er voor staat. Uiteraard zorg ik er ook voor dat het budget wordt bewaakt. Naast mijn creativiteit als interieuradviseur en styliste kan ik door mijn ervaring in de financiële dienstverlening er ook voor zorgen dat het project binnen het budget blijft. Je mag altijd contact opnemen om de vele mogelijkheden te bespreken. Gebruik daarvoor het contactformulier, mail naar advies@nienkevanrooij.nl of bel 06-51518258.