Zakelijk interieuradvies Tilburg

Nienke

Zakelijk interieuradvies voor Tilburg

Ben jij op zoek naar een interieur professional? Een specialist die bedrijven adviseert over hun nieuwe inrichting? Neem dan contact met me. Met NIENKE Interieurprojecten heb ik de afgelopen jaren al veel mooie interieurplannen mogen maken. Uiteraard is het belangrijk om jou en je bedrijf goed te leren kennen zodat ik het best passende advies kan geven. Wat vind je belangrijk? Wat moet je bedrijf uitstralen? Er zijn vele opties op interieurgebied maar slechts enkele die aansluiten op de identiteit van je bedrijf.

De zakelijk interieuradviseur voor Tilburg

Ik kom graag een keer bij je langs om de mogelijkheden met je door te nemen. Zo krijg ik meteen een goede indruk van de ruimte of ruimtes die ingericht moeten worden. Ik neem dan de belangrijkste wensen met je door. Je kunt hierbij denken aan kleuren, materialen, vormgeving en functionaliteiten. Wat is het gevoel wat je op wil roepen en niet te vergeten wat is het budget. Ook bespreken we wat je uit handen wil geven. Ik adviseer, ontwerp en begeleid. Ik vind overlegmomenten erg belangrijk. Deze zullen er tijdens een traject dan ook geregeld zijn. Op deze manier bewaken we de voortgang en kunnen we snel schakelen indien nodig.

Neem contact op
Interieurplan verbouwing

Neem een kijkje in mijn portfolio

Modern scandinavisch interieur

Verbouwing woonhuis

Helvoirt

Inspiratie scandinavisch interieur

Nieuwbouw woonhuis

Vught

Kleuradvies woonhuis

Veghel

Op zoek naar een zakelijk interieuradviseur in Tilburg?

Als jij een zakelijk interieuradviseur voor Tilburg en omstreken zoekt, dan ga ik graag voor je aan de slag. Neem eens een kijkje op de website van Nienke Interieurprojecten als je meer wil weten over de mogelijkheden die ik je te bieden heb. Bij mijn portfolio vind je een aantal eerder gemaakte interieur plannen. Wellicht spreekt het je aan en kan iets voor je betekenen. We kunnen altijd vrijblijvend kennismaken.

Neem contact op